Nordisk handelspartner för trädgårdspooler och tillbehör.

Swim & Fun Scandinavia är en av de marknadsförande distributörerna av poolkemi och tillbehör i Norden med avdelningar i hela Skandinavien. Verksamheten grundlades i 2006 och tecknas av ett mycket erfaret team medarbetare med många års bransch kännedom. Swim & Fun Scandinavia är i dag nordisk marknadsförande i det prisriktiga familjesegmentet.

Målgruppen är barnfamiljer med egen trädgård. Den primära produktfokus är att hitta den riktiga sammansättningen av poollösningar, som tilltalar barnfamiljer – och som de har råd till att köpa.

Det är Swim & Fun’s målsättning, att alltid vara på framkant med utvecklingen av nya, prisriktiga och innovativa koncept inom trädgårdspooler. Alla Swim & Fun’s produkter levereras i fint flerfärgat emballage. Det följer alltid med en manual på alla nordiska språk.


Ett solitt fundament

Swim & Fun Scandinavia är en väl funderad och innovativ en gros verksamhet, som är skapad genom en sund organisk växt. Verksamheten vilar på ett starkt ekonomisk fundament. Det ger våra samarbetspartner och kunder säkerhet i avtal och bra grogrund för fortsatt växt och nyutveckling.

Hos Swim & Fun Scandinavia, vill vi vara säkra på, att våra produkter och vår service lever upp till alla aktuella krav omkring kvalitet, säkerhet och miljö. Därför arbetar vi med Bureau Veritas.

Bureau Veritas kontrollerar och övervakar våra säkerhetsblad.
Som handelspartner ger det dig en trygghet för, att vår dokumentation är korrekt och lever upp till ställda krav om säkerhet och miljö hänsyn.

Swim & Fun Scandinavia besöker regelbundet alla europeiska och utomeuropeiska leverantörer. Detta för att säkra att verksamheternas anställda och att produktion föregår försvarligt och överensstämmelse med gällande lagar.

gazellepris

Swim & Fun Scandinavia er fire i år blevet kåret som Gazelle virksomhed af Børsen (2013, 2014, 2015 og 2016).

Børsens definitionen på en gazelle: En virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.Swim & Fun blev i 2019 tildelt erhvervsprisen ’Succesvirksomhed’ af Spar Nord og BDO. Prisen er ifølge stifterne et synligt bevis på, at Swim & Fun besidder det DNA, der skal til for at yde et særligt bidrag til vækst, velstand og dermed succes i dansk erhvervsliv.Med erhvervsprisen som ’Succesvirksomhed anerkender Spar Nord og BDO de virksomheder, som kontinuerligt lykkes med at skabe vækst og solide finansielle resultater over en længere årrække.


Swim & Fun blev i 2019 tildelt erhvervsprisen ’Succesvirksomhed’ af Spar Nord og BDO. Prisen er ifølge stifterne et synligt bevis på, at Swim & Fun besidder det DNA, der skal til for at yde et særligt bidrag til vækst, velstand og dermed succes i dansk erhvervsliv.

Med erhvervsprisen som ’Succesvirksomhed anerkender Spar Nord og BDO de virksomheder, som kontinuerligt lykkes med at skabe vækst og solide finansielle resultater over en længere årrække.

Sitemap

Kundservice

Linjerna är öppna
Måndag-torsdag: 09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

DANSKA: +45 7022 6856
SVENSKA: +46 0771-188 819
FINSKA: +358 44021 7071

Swim & Fun Scandinavia ApS


Administration och
kundservice

Ledreborg Allé 128K

DK-4000 Roskilde
Tlf.: +45 7022 6856
Mail: info@swim-fun.dk
CVR-nr. DK30530136

Kontorets öppettider:
Måndag - torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.00-15.30
Lördag - söndag: stängt

Serviceverkstad och
returgods

Ledreborg Allé 128E
4000 RoskildeSwim & Fun kan følges på Facebook Swim & Fun er på Instagram Swim & Fun er på Linked In
trustpilot sf